Код на продукта: 192Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди с надпис "Вече съм Християнче"

Количество:


4.5 46

Избрахте ли с какво ще облечете кръщелницата си на така хубавя празник, който предстои в семейството ви. Кръщенето е важно събитие и изисква специален подбор на облекло. Ние в даваме страхотно предложение – бебешко боди с надпис "Вече съм Християнче".

Тази дрешка може да се превърне в атрактивен и изключително подходящ за случая подарък. Както знаете, ритуалът изисква да преоблечете детето с чисто нови дрехи след кръщението му. Тогава защо да не изберете нашето тематично моделче.

Изработихме дизайна му точно за тези случаи. Щампата е разположена централно върху дрешката. Красивият шрифт на текста го откроява, а за да създадем завършен вид добавихме две малки птички от двете страни на надписа и чифт сладки бебешки обувки.

Моделът бебешко боди с надпис "Вече съм Християнче" е с цвят на щампата в розово, за да бъде подходящ за малки принцеси. Можете да посочите с каква дължина на ръкавите предпочитате да бъде дрешката. Имате избор между къси или дълги. Което и от двете да посочите, обявената цена остава една и съща.

Предлагаме различни размери, които можете да прегледате в таблица под артикула. Разгледайте я внимателно преди да поръчате. Ако кръщелницата ви е между 0 и 2,5 годинки, то можете да я облечете в бебешкото боди с надпис за кръщенето й.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук