Код на продукта: 158Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "The BOSS"

Количество:


4.4 39

Появата на бебе в едно семейство, преобръща ритъма на живот и внася прекрасни емоции. То несъмнено се превръща е „шеф“ и без никакво съмнение детето се превръща в център на ежедневието на своите родители. Предлагаме ви да ги зарадвате със закачливото ни моделче бебешко боди с надпис.

Подходящ подарък ли е боди за момиченце с щампа?

Дрешките са от голяма необходимост, особено когато говорим за малки бебчета. Бодито е едно от основните му облекла, а ние просто ви предлагаме да избягате от скучните модели и да се насочите към нещо по-оригинално и забавно.

Всичките ни артикули са изработени с много внимание към детайла, с вложена огромна любов и много креативност. Стараем се да задоволим всички ваши потребности и изисквания. Предлагаме разнообразие от дизайни за всеки празник, а конкретно това бебешко боди с надпис можете да поднесете с повод или без.

Номерацията на моделчето е предоставена в табличка под артикула. В нея най-точно можете да прецените кой размер ви е необходим според възрастта и височината на детето. Материята на бодито за бебе е 100% памук. Мастилото е безвредно и безопасно.

Наситените му цветове ще се запазят непроменени при пране, ако се спазват указанията за употреба, които ще предоставим с бебешкото боди с щампа.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук