Код на продукта: 195
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Светото кръщене" в син цвят

Количество:


4.5 38

Скоро ще ставате кръстник или кръстница на момченце. Тогава отлично знаете, че трябва да му купите чисто нови дрешки и да го преоблечете след ритуала. Ние искаме да ви представим едно различно, красиво и оригинално боди за бебе с надпис, създаден конкретно за този светъл празник.

Защо да изберете бебешко боди с щампа "Светото кръщене"

От една страна ние ви предлагаме да закупите персонална дрешка, която да отговаря в пълна степен за повода. Създадохме дизайн който да съчетава малко заспало бебче с прекрасния надпис. Към нея можете да добавите и името на детето. Необходимо е само да го изпишете с празното поле за въвеждане на информация.

От другата страна стои неоспоримото качество на това бебешко боди с надпис. Материята е 100% памук. Мастилото е безвредно, дълготрайно и няма да предизвика раздразнение по нежната детска кожа.

Предлагаме ви и възможността да си изберете с каква дължина на ръкавите да изработим дрешката – къси или дълги. Има варианти и за самия цвят на щампата. Той може да е в зелено или синьо.

Размерите на това бебешко боди с надпис са упоменати ясно и съвсем разбираемо в таблица. Има подходящо предложение както за новородени, така и за момченца до 2,5 години. Всичко изброено до тук можете да го имате на съвсем достъпна цена. Заслужава си!

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук