Код на продукта: 191
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Светото кръщене с име и дата"

Количество:


4.5 51

Искате ли да поднесете възможно най-подходящ подарък за кръщене на малко момченце. Ние го изработихме за вас – бебешко боди с надпис за празника. Ако ще ставате кръстник или кръстница, то може една от дрешките, с които ще облечете новото християнче да е точно тази. Какво ще кажете за тази идея – страхотна е!

Персонализация на дрешката

Освен че е дизайнът на щампата е насочен само и единствено към кръщенето, вие ще имате прекрасната възможност да персонализирате артикула в максимална степен. Посочете ни името на момчето и датата на празника и ние с огромна радост ще го щамповаме. Необходимо е само да попълните празното поле за въвеждане на информацията.

Налични размери на бодито за бебе с щампа

Изработихме моделчето в 8 различни размера, така че да ви предоставим голям избор. Ако детето е на възраст между 0 и 2,5 годинки, то можете да закупите нашето страхотно моделче на съвсем ниска цена. За да се ориентирате най-добре кой размер ще ви е необходим, ние изготвихме таблица. Там ясно е посочено разделението на номерацията според навършените месеци и височината на детето.

Можете да си посочите и с каква дължина на ръкавите да е дрешката – къси или дълги. Другият избор се отнася до цвета на принта. Предлагаме ви да изработим бебешкото боди с надпис е синьо или зелено.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук