Код на продукта: 195Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Светото кръщене"

Количество:


4.5 45

Предлагаме ви да поднесете много сладък и интересен подарък на малко момиченце, на което му предстои кръщене или скоро е било кръстено. Изработихме бебешко боди с надпис "Светото кръщене" и точно този текст го превръща в удачен избор за повода.

Качество и дизайн

Красивият дизайн на щампата представлява сладко бебче заспало с биберон в розово. Предлагаме ви заедно да създадем един изключително персонален подарък. Моделът позволява да се изпише допълнително името на момиченцето. Необходимо е само да ни го посочите в полето за въвеждане на информация.

Отлично знаем, че за изработката на детски дрешки е необходимо да се използват само най-качествените материали. Ние стриктно спазваме това правило и ви представяме не само оригинално, но и качествено боди за бебе с надпис.

Материята на дрешката е 100% памук и ви гарантираме, че ще даде несравнимо усещане и комфорт на детето. Избрахме бодито да се закопчава с копченце от страни на вратлето. Така родителите могат много бързо и съвсем лесно да преобличат рожбата си.

Мастилото на принта върху бебешкото боди с надпис е безвредно. То ще съхрани наситените си цветове след множество изпирания, ако съблюдавате точни инструкциите за употреба, които ще предоставим с артикула.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук