Код на продукта: 171
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди в розово "Sorry Ladies Daddy is taken"

Количество:


4.5 35

Искате ли да облечете малката си принцеса в едно по-различно и интересно бебешко боди? Сега имате тази възможност, благодарение на страхотната колекция от артикули, които създадохме с много любов и креативност.

Предложението ни е закачливо и забавно боди за момиченце с надпис "Sorry Ladies Daddy is taken". Шеговития надпис ще предизвика коктейл от усмивки сред роднини, приятели и дори непознати, а най-вече ще зарадва гордия татко.

Какви размери на моделчето предлагаме?

Ако момиченцето ви попада във възрастовата граница между 0 и 2,5 години, то можете да се възползвате от красивото ни предложение. Разнообразете дрешките на детенцето си по нестандартен и весел начин.

Цветът на щампата е в нежно розово, идеално за малки госпожички. Изработваме медал в два варианта. Можете да съобразите сезона и изискванията му към облеклото на детето и да ни уточните с каква дължина на ръкавите да е бебешкото боди с надпис – дълги или къси.

Кройката в съчетание с текстила предлагат комфортно усещане при носене на моделчето. За изработката на бодито за бебе се използва материя от 100% памук и мастило с доказани високи качества и издръжливост. Наситените му цветове ще се съхранят след многократно изпиране в пералня, при спазване на указанията за употреба.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук