Код на продукта: 005
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Сок НЕ име иска БИРА"

Количество:


4.5 22

Закачливо, различно и много щуро предложение е това бебешко боди с надпис Сок НЕ (име на детето) иска БИРА". Леката закачка на щампата ще развесели всички хора, които ще я прочетат. Много подходящ избор за подарък е дрешката, ако един от двамата родители е любител на пенливата течност.

Персонализация на бодито за бебе с надпис

Искате ли да направите изненадата си още по-уникална и интересна? Можете да ни посочите как се казва името на детето и ние да го щамповаме върху дрешката. Така в ръцете си ще имате сладко, забавно и персонално боди за бебе.

Благодарение на неутралните цветове на щампата, този артикул е подходящ за момичета и момченца. Прегледайте внимателно размерите, посочени в табличката, за да изберете необходимият ви. Ако детенцето е във възрастовата граница между 0 и 2,5 годинки, то можете да поръчате артикула и да сюрпризирате родителите.

Предлагаме ви да изработим моделчето с късо или с дълго ръкавче. Посочете какви са предпочитанията ви при поръчката му. Обявената цена не се влияе от този избор. Материята на бебешкото боди с щампа е 100% памук и ви уверяваме, че ще осигури приятно усещане при допир с кожата на детенцето.

Бодито за бебе ще пристигне при вас в красива подаръчна опаковка и ще прибавим малко свитъче с послание. Така на вас единствено остава да поднесете оригиналният подарък и да се насладите на реакцията на родителите.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук