Код на продукта: 047
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Сладък съм но вече съм Зает​"

Количество:


4.4 36

Искате ли да облечете момченцето си в дрешка с този надпис? Искате ли да развеселите всеки член от семейството си, когато прочете посланието? Позволете ни да изработим специално за вашето дете това сладко и закачливо бебешко боди с надпис.

Подходящ избор за подарък

Ако ви е необходим подарък за малък господин, то този артикул е много подходящ избор. Освен че е интересен и оригинален, той е много полезен. Бодито е основна част от облеклото на децата и ви гарантираме, че родителите ще се зарадват много на избора ви.

Предлагаме модела в няколко различни размера, които можете да видите в специално изработена табличка. Трудно е да уцелите точния номер, когато избирате подарък и точно заради това ние се постарахме да ви улесним максимално много. Прегледайте я преди да поръчате. Можете да се ориентирате за точния размер по възрастта и височината на момченцето.

Текстилът на дрешката е изработен от високо качествен памук. Комбинацията от кройка и материя ще осигурят на детето свобода на движение и комфорт. Мастилото на щампата е дълготрайно и няма да избледнее с времето.

Избирайки бебешко боди с надпис "Сладък съм, но вече съм Зает" от нас, можете да сте спокойни, че ще имате в ръцете си един напълно завършен подарък – опакован с красива панделка.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук