Код на продукта: 124
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "сладък съм но вече съм зает"

Количество:


4.5 35

Различно, закачливо и щуро бебешко боди с щампа ви предлагаме да закупите на съвсем ниска цена за качеството, което ще получите. Прибавете това малко и сладко бижу към облеклото на момченцето си и ви гарантираме, че ще привлечете не една, а хиляди усмивки от роднини, познати и непознати.

Защо да поръчате бебешко боди с надпис?

Това не е обикновена дрешка, която можете да намерите във всеки магазин. Ние влагаме огромна доза креативност и използваме само качествени материали за изработката на всеки един модел. Стараем се да задоволим всеки вкус и да ви предложим забавни дрешки, които да внесат много радост в ежедневието ви.

Можете да се възползвате от нашето предложение, ако момченцето ви е на възраст от 0 до 30 месеца. Размерите са представени в таблица под артикула. Там ще се ориентирате според възрастта и височината на детето си и ще съумеете да поръчате точния номер на бебешкото беди с надпис.

Предлагаме ви да си изберете в какъв цвят на щампата да изработим дрешката. Моделчето е предназначено за момченца и поради тази причина ви предлагаме избор между синьо или зелено.

Имате и още една опция, която се отнася до дължината на ръкавите. Посочете с късо или с дълго ръкавче желаете да бъде това забавно бебешко боди с надпис при поръчката си.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук