Код на продукта: 170Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Синьо сърце със снимка"

Количество:


4.6 36

Искате ли да облечете детенцето си в красиво бебешко боди, което по никакъв начин няма аналог и е създадено единствено за вашето дете? Предлагаме ви го! Възползвайте се от страхотната възможност да разнообразите дрешките на момченцето си с много оригинално бебешко боди с щампа.

Персонален подарък за тати

Моделът, който създадохме, се отличава от останалите благодарение на снимката, която ще щамповаме върху него. Изберете най-хубавата снимка на бебчо и тати и я прикачете, когато правите своята поръчка. Така ще изработим страхотен персонален подарък, който можете да поднесете за всеки един празник на своя съпруг.

Бебешкото боди се предлага в 8 различни размера. Подходящо е за момченца от 0 до 2,5 годинки. Можете да изберете с каква дължина на ръкавите да изработим дрешката. За студените дни е предложението ни с дълго ръкавче, а за топлите с късо.

Материята на дрешката е мека и пухкава. Тя ще създаде много удобство на детето. Избрахме бодито за бебе с щампа да се закопчава от страни на вратлето. Така ще имате възможността лесно и бързо да го обличате и събличате. Ярките цветове на снимката са дълготрайни и няма да избледнеят дори след множество изпирания. Мастилото е от висок клас и е напълно безвредно за кожата на децата.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук