Код на продукта: 028
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Щом аз не спя никой друг не спи"

Количество:


4.5 40

Бъдете по-оригинални и избягайте от стандартните и скучни детски дрешки. Поръчайте забавното и атрактивно бебешко боди с надпис "Щом аз не спя никой друг не спи" на съвсем достъпна цена.

Веселата щампа ще разнообрази по уникален начин дрешките на детенцето ви. Надписът е много близко да действителността, особено когато малкото съкровище е още мъничко бебче. Той ще предизвика множество усмивки по лицата на всички у дома.

Предлагаме ви размери за новородени и малко по-големи деца. Можете да разгледате таблицата под артикула и да изберете най-подходящия номер според възрастта и височината на детето. При поръчката си трябва да ни посочите и с каква дължина на ръкавите предпочитате да бъде бебешкото боди с надпис. Имате избор между къс или дълъг.

Мастилото на принта е издръжливо и дълготрайно. Ще запазите наситеният му цвят, ако спазвате указанията за употреба, които ще ви предоставим с артикула. Материята на дрехата е чист висококачествен памук. Избрахме нея, за да сме сигурни, че дрехата ще осигури комфорт и удобство на детето.

Ако изберете да поднесете бебешкото боди с надпис за подарък, то ние ще ви зарадваме допълнително. Опаковаме с красива панделка артикула и към него прибавяме свитък с послание.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук