Код на продукта: 055Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Съкровището на баба и дядо" за момиче

Количество:


4.5 40

Баба и дядо получават огромен дар в живота си с появата на нов член на фамилията. Прекрасен начин да им благодарите за цялата любов и подкрепа, с които са ви дарили е именно да облечете прекрасното си момиченце с това забавно боди.

Засвидетелствайте уважението си към тях и те ще ви се отблагодарят с още по-голяма любов и отдаденост към дъщеричката ви. Несъмнено баба и дядо са хората, които са заслужили най-много това специално отношение.

От друга страна, този артикул може да се окаже идеалният подарък към новородената ви внучка. Защото тя е не просто съкровище, тя е радостта в живота ви.

Съвсем свободно можете да изберете какъв цвят да е надписа. Ние изцяло се съобразяваме с вашите предпочитания и желания. Забавното боди за момиченце се предлага в два варианта – с къс и дълъг ръкав, за да е подходящо за всеки сезон.

Ако вашата принцеса е на възраст между 0 и 2,5 години, то съвсем спокойно можете да изберете това боди. То ще пристигне при вас в красива опакова и с интересно послание, така че да има напълно завършен вид – перфектният подарък.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук