Код на продукта: 055
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Съкровището на баба и дядо" за момче

Количество:


4.4 19

Без съмнение вашето момче е най-скъпото ви същество и искате само най-доброто за него. Нека не забравяме, обаче, че то е и съкровище за неговите баба и дядо. Те обичат, обгрижват и мислят за него точно толкова, колкото и вие самите. Това ни подтикна да създадем едно красиво моделче бебешко боди с надпис "Съкровището на баба и дядо".

То е подходящ избор за подарък с повод или без. Предлагаме ви го в различни размери. Ако момченцето ви е във възрастовия диапазон от 0 до 2,5 годинки, то можете да го облечете с това малко бижу от нашата красива колекция.

Качество и удобство в едно

Отлично знаем, че към детското облекло вие сте особено взискателни. Ние се съобразяваме изцяло с този факт и ви предлагаме изключително качествена дрешка без никакъв компромис. За материята на бебешкото боди с надпис избрахме само и единствено чист памук. Така можете да сте спокойни, че артикула ще предостави комфорт на детето ви.

За щамповането на забавния принт, използваме мастило от много висок клас. То е напълно безвредно за нежната детска кожа и няма да предизвика какъвто и да е било дискомфорт. Бебешкото боди с надпис се закопчава от страни на вратлето, което го превръща в много лесна и бърза за преобличане дрешка.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук