Код на продукта: 213
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Забавно боди с жълта папионка и тиранти

Количество:


4.4 50

Трябва ви облекло за малко по-специален случай, с което малкото ви момче ще изпъкне и ще привлече всички погледи към себе си? Имате го! Вземете забавно бебешко боди с щампа и мисията ви ще е изпълнена.

Трудно е да облечете най-малките членове от семейството с официални дрехи, а още по-трудно е да им сложите папионка или тиранти. Ние направихме така ще нещата да се случват лесно и забавно като детска игра.

Създадохме страхотен дизайн на моделчето – жълта папионка със сини точки, сини тиранти и числото 1. Ярките цветове контрастират перфектно на снежно беля текстил на бодито. Така изработена щампата е изключително подходяща за първия рожден ден на момченцето ви.

Дължина на ръкавите

Предлагаме ви да изработим бодито за бебе с щампа в два варианта. Единият е подходящ за студените дни, защото е с дълго ръкавче. Другият е с късо за топлото и слънчево време. Посочете предпочитанията си при поръчката. Изборът няма да промени обявената цена.

Наситените цветове на щампата ще се съхранят след множество изпирания, така че ще можете да обличате момченцето с голямо удоволствие докато не я израсте. Материята на това бебешко боди с надпис е 100% памук и осигурява изключителен комфорт на детето.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук