Код на продукта: 056
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с надпис "Честит рожден ден, мамо!"

Количество:


4.6 39

Наближава рожденият ден на вашата съпруга и все още не сте избрали каква изненада да й поднесете? Как да въвлечете все още невръстното ви детенце при поднасянето й. Ето ви една прекрасна идея – бебешко боди с надпис за рожден ден.

Жестът е много мил и съвсем нагледно показва колко много обичате и държите на жена си. Бъдете сигурни, че ще предизвикате огромна радост у нея. В същото време ще направите подарък и на детето си, и то такъв, които е полезен и функционален.

Бодито за бебе е с такъв дизайн, че е подходящо както за момиченце, така и за момченце. Цветовете му са весели и абсолютно не ангажиращи към даден пол. Предоставяме ви възможността да ни посочите датата на рождения ден, за да го отпечатаме и да персонализирате в още по-голяма степен изненадата.

Моделът се предлага в 2 варианта – с къс и дълъг ръкав, за да можете да съобразите сезона и нуждите на детенцето. Изработен е от 100% памук, а мастилото на щампата е напълно безопасно и абсолютно безвредно.

Бебешкото боди е подходящи за деца от 0 до 3 годинки. Прилагаме таблица, където да изберете според възрастта и височината, за да се ориентирате по-добре.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук