Код на продукта: 016Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "розово сърце за татко"

Количество:


4.4 44

За вас любящи съпруги, изработихме бебешко боди с надпис и снима. То е подходящ подарък за половинката ви. Изненадайте го на рождения му ден, имения или просто така – защото го обичате безкрайно много.

Успяхме да създадем моделче с трогващо послание, съчетано със снимка на вашето момиченце и татко му. Текстът е достатъчно красноречив "Аз обичам моя татко" и перфектно допълва дизайна на щампата с красивия си шрифт.

Изберете любимата снимка на дъщеря ви и съпруга ви и я прикачете, за да съумеем да създадем красивия принт на бодито. Можете да ни посочите какъв да е цвета на щампата. Изберете сред лилаво, розово или циклама.

Ако празника на половинката ви се пада през есента или зимата, ние ще изработим бебешкото боди с щампа с дълъг ръкав. Разбира се, ако е през пролетта или лятото трябва да е с къс. Просто посочете предпочитаната дължина при поръчката си.

Предлагаме различни размери на артикула. Ще намерите бодинца за новородени или малко по-големи момиченца. Прегледайте таблицата с размери внимателно, преди да направите вашата поръчка.

Материята на бебешкото боди с надпис и снимка е 100% памук. Закопчава се от страни на врата. Мастилото е безвредно за детската кожа. За да съхраните наситените му цветове е необходимо да се спазват точно указанията за употреба.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук