Код на продукта: 201
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Забавно боди "Принцесата на Леля с Корона"

Количество:


4.6 41

Скоро сте станали леля и сте на седмото небе от щастие? Искате да изненадате малкото момиченце с красива и много удобна дрешка, достойна за принцеса? Ние я създадохме за вас. Вземете щуро и оригинално бебешко боди с надпис "Принцесата на леля".

Качеството и удобството са приоритет

За изработването на детски дрешки винаги се подбират най-добрите и щадящи материали. Ние следваме това правило стриктно. Бодито за бебе е с материя от чист памук, без никакви други примеси. Печатът е дълготраен и категорично безвреден. Мастилото няма да създаде дискомфорт по кожата на детето.

Избрахме моделчето да се закопчава от страни на вратлето, за да е максимално бързо и удобно за обличане и събличане. Бебешкото боди с надпис може да се пере в пералня, а щампата ще запази яркия си цвят непокътнат. За целта е необходимо да съблюдавате указанията за употреба, които ще ви предоставим с артикула ни.

Предлагаме ви да съобразите сезона и какви изисквания за облекло се налагат според времето. За слънчевите и топли дни е варианта с късо ръкавче, а за студените с дълго. И в двата случая цената е една и съща. Размерите на бебешкото боди с щампа са описани в табличка. Ако племенницата ви е между 0 и 2,5 годинки, то вие можете се възползвате от интересното ни предложение.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук