Код на продукта: 182
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Не е лесно да бъдеш принцеса"

Количество:


4.5 42

Искате ли прекрасната ви дъщеря да е облечена с забавно и много красиво бебешко боди, което да привлича мигновено всички погледи към нея и да внася ведро настроение ежедневно? Тогава попълнете гардеробчето й с нашето предложение – боди за бебе с щампа "Не е лесно да бъдеш принцеса".

Защо да поръчате този артикул?

Ние не само ви предлагаме оригинална детска дрешка, ние изработваме малки бижута в перфектно изпълнение и с отлично качество. Влагаме огромна доза креативност и старание, за да угодим и на най-претенциозния вкус. Залагаме единствено на изпитани и доказали се материали.

За изработката на това моделче са използвани мастила от много висок клас, Те са безвредни и безопасни за детето. Текстилът на бебешкото боди с надпис е съставен единствено от 100% памук и можете да сте напълно сигурни, че няма да предизвика раздразнение по нежната детска кожа.

Размерите на артикула са подробно описани в таблица. Предлагаме варианти за новородени и малко по-пораснали момиченца. Цветовете на щампата могат да са тъмно и светло розово, лилаво, червено или циклама. Предлагаме ви да си изберете и каква да е дължината на ръкавите. За студените дни има вариант с дълъг, а за топлите с къс.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук