Код на продукта: 035
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Най голямата слабост на ЛЕЛЯ съм аз"

Количество:


4.6 44

Изберете нашето щуро и красиво бебешко боди с надпис, който ще накара леля да засияе от щастие. Изненадайте я за някой празник, а може и без конкретен повод просто, за да и покажете колко важна и ценна е тя за семейството ви.

Покажете благодарността си за цялата любов и грижа, която дарява на своя малък племенник. Изненадата е оригинална и ще е поднесена по страхотен начин. Можете да закупите бодито за момче на съвсем достъпна цена, а качеството му е неоспоримо високо.

Материя на дрешката

За изработката на бебешкото боди с надпис използваме материя от 100% памук. Тя със своята мекота доставя много голямо удобство на мъника. Можете да сте напълно спокойни, че няма да предизвика раздразнение по нежната му кожа.

Принтът върху дрешката е направен с напълно безвредно мастило, което в същото време е дълготрайно и издръжливо. Няма да промени своя перфектен вид, дори и след множество изпирания. Наситените му цветове ще се съхранят непокътнати.

Размерите на артикула, са представени в таблица. Можете да се ориентирате според височината и навършените месеци на детето. Бебешкото боди с надпис е подходящо за новородени и момченца до 2,5 годинки.

Предлагаме и два варианта за цвят на щампата. Изберете между синьо или зелено, когато правите поръчката си.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук