Код на продукта: 036
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Най-голямата слабост на леля съм аз"

Количество:


4.6 47

Кой може да оспори, че леля обича да глези, да обсипва с подаръци и внимание своята малка племенница? Предлагаме ви да облечете дъщеричката си в красиво бебешко боди с надпис "Най-голямата слабост на леля съм аз" при следващата ви среща с нея или да я изненадате на някой от празниците й.

Реакцията на любимата ви леля ще е прекрасна – широка и искрена усмивка. Тя заслужава да я накарате да се чувства специална и обичана нали? Можете да поднесете жеста си на рожден ден, имен ден, юбилей или друг прекрасен повод за празник.

Какви размери предлагаме?

Можете да се възползвате от предложението ни, ако дъщеря ви е във възрастовата граница между 0 и 30 месеца. Прегледайте добре таблицата с размери, която предоставяме под артикула, за да минимизирате възможна грешка при поръчка.

Постарахме се да създадем не само оригинална и красива детска дрешка, а и такава с неоспорими качества. Меката и пухкава материя на бебешкото боди с надпис ще накара момиченцето да се чувства удобно и напълно свободно.

Предлагаме ви да си изберете какъв да е цвета на щампата. Има избор между розово и лилаво. Наситените цветове са издръжливи и ще се съхранят след многобройни изпирания, при спазване на указанията за употреба.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук