Код на продукта: 185
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "На Тати Принцесата" с пеперуди

Количество:


4.6 43

Момиченцата са най-голямата слабост на всеки един баща. Съобразявайки се с това ние създадохме щуро и красиво бебешко боди с надпис "На тати Принцесата" съчетан с красив шрифт корона и пеперудки. Предлагаме ви да създадете страхотна емоция на вашия съпруг, като облечете дъщеря ви с тази дрешка.

За какъв повод да поръчаме бебешко боди с надпис?

Можете да изненадайте "тати" с повод или без. Жестът ви към него ще трогне и раз чувства сърцето му. Има множество празници, за които да му поднесете оригиналния подарък – рожден ден, имен ден, юбилей, Коледа, Великден и прочие. Вие избирате най-подходящия момент, а ние ще ви предоставим красива и качествена дрешка.

Материята на артикула е чист висококачествен памук. Тя е най-добрият избор за детски дрешки, защото не предизвиква какъвто и да е било дискомфорт. Предлагаме ви да ни посочите какви са предпочитанията ви към цвета на щампата. Има възможност да изработим бебешкото боди с надпис в червено, лилаво, розово и циклама.

Посочете ни и с каква дължина на ръкавите предпочитате да бъде артикула. Цената не се влияе от този избор. Размерите на бодито за бебе са посочени подробно в табличка. Там има ясно разделение по възраст и височина на момиченцето. Прегледайте я добре, преди да направите своята поръчка.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук