Код на продукта: 183
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "На МАМА ТАТИ и БАТИ Принцесата"

Количество:


4.5 44

Красиво бебешко боди с надпис "На мама, на тати и на баба Принцесата" е поредното ни предложение, с което да облечете момиченцето си и да създадете весела и приятна атмосфера у дома. Внесете цветно настроение сред дрешките на дъщеря си, като избягате от стандартните модели и си позволите нещо много по-оригинално и на съвсем достъпна цена.

Комфортно и удобно усещане

Материята на бебешкото боди с надпис е чист памук. Мека и пухкава, тя деликатно обгръща детенцето и му дарява голяма свобода на движение и удобно усещане. Избрахме дрешката да се закопчава от страни на вратлето, за да е възможно бързото и лесно обличане и събличане. Печата е издръжлив на много изпирания. Наситените му цветове ще останат непроменени, при спазване на указанията за употреба, които ще ви предоставим с бодито за бебе с щампа.

Предлагаме ви няколко възможности за избор, които се отнасят до дължината на ръкавите и цвета на текста. За топлите дни е варианта ни с късо ръкавче, а за студените с дълго. Щампата може да бъде в розово, лилаво, червено или циклама.

Ако дъщеричката ви е във възраст между 0 и 2,5 годинки, то вие можете да се възползвате от прекрасното ни моделче бебешко боди с надпис "На мама, на тати и на баба Принцесата". Прегледайте таблицата с размери преди поръчка.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук