Код на продукта: 198
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "На Мама и Тати Принцесата"

Количество:


4.6 51

Трябва ли ви подходящ подарък за малко момиченце? Поздравление – това моделче бебешко боди с надпис "На Мама и Тати Принцесата" е изключително добър избор. Можете да поднесете подаръка си на всеки празник на детето.

Дизайнът на щампата и сладкия текст ще привлекат погледите върху детенцето и ще направят празника му още по весел и специален. Изненадайте семейството за рождения ден на момиченцето, за имения му ден или просто така – без повод.

Какви размери предлагаме?

Бебешко боди с надпис "На Мама и Тати Принцесата" се предлага в размери за новородени и малко по-големи деца. Изработихме табличка с номерацията според възрастта и височината на момиченцето, защото отлично знаем, че можете да срещнете трудности с избора на правилния размер.

Насочихме се към материя от чист памук, с която да изработим дрешката. Така можете да сте напълно спокойни, че детето ще се чувства много комфортно докато я носи. Мастилото на щампата е напълно безвредно и няма да раздразни нежната му кожа.

Можете да си изберете каква да е дължината на ръкавите на бодито за бебе. Предлагаме вариант за топлите и студени дни. Моделчето се закопчава с копченце от страни на вратлето и това позволява на родителите съвсем бързо и без много усилия да го обличат и събличат.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук