Код на продукта: 173В
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "На Чичо принцесата с корона"

Количество:


4.3 29

Изненадайте любимия чичо, като облечете племенницата му с тази дрешка, достойна за принцеса. Дизайнът на щампата е просто приказен – красива корона, пръстен и мил текст в подходящ шрифт. Позволете си да разнообразите дрешките на момиченцето си по много оригинален и забавен начин.

Моделчето е подходящ избор за подарък от чичо на племенница. Все пак тя наистина е вашата малка принцеса и заслужава да заявите ясно и категорично пред света това признание. И в двата случая бодито за бебе може да е прекрасен подарък за всеки повод.

Предлагаме ви два варианта на моделчето. Можете да съобразите сезона и изискванията му за облекло. Посочете с каква дължина да е ръкавчето на бебешкото боди с надпис – късо или дълго. Наличните размери са посочени в табличка. В нея можете да се ориентирате по възрастта и височината на момиченцето.

Меката и пухкава материя е напълно натурална – 100% памук. Мастилото на щампата ще запази ярките си цветове, ако се спазват указаният за употреба, предоставени с артикула. Закопчаването е от страни на вратлето, което улеснява в огромна степен обличането и събличането на дрешката.

Бебешкото боди с надпис ще пристигне при вас във вид напълно готов за поднасяне. Опаковаме артикула в красива опаковка с панделка и прибавяме свитък с послание.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук