Код на продукта: 200
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Моята кръстница е супер кръстница"

Количество:


4.5 36

За никого не е тайна, че кръстницата играе много важна роля в живота на своя кръщелник. Тя трябва да е пример за подражание, да подкрепя и помага на детето, щом е приела тази огромна чест.

Убедени сме, че вашата кръстница се справя отлично с тази задача и за това трябва да и се отблагодарите по някакъв начин. Бебешкото боди с надпис "Моята кръстница е супер кръстница" е идеалната възможност да го направите и то по един интересен и забавен начин.

Облечете момченцето си с дрешката при следващата си среща без значение дали има конкретен празник или не. И в двата случая кръстницата ще е приятно изненадана и жестът ви ще е оценен на подобаващо високо ниво.

Размери на артикул

Предлагаме ви бодито за бебе с надпис в 8 различни размера, които са подходящи за новородени и за момченца до 2,5 годинки. Разделили сме ги според височината и навършените месеци на детето.

Можем да изработим бебешкото боди с надпис в два варианта. За студените дни е с дълго ръкавче, а за топлите с късо. Съобразете климатичните особености и посочете какви са предпочитанията ви при поръчка. Този избор няма да промени обявената цена на артикула.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук