Код на продукта: 033
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди за момче "Моят кръстник е номер 1"

Количество:


4.5 49

Ако желаете да отправите благодарностите си към кръстника на вашето дете, то тази дрешка е най-подходящия начин да го направите без натрапчивост и по много оригинален начин. Облечете момченцето си с бебешкото боди с надпис следващия път, когато кръстника му ви е на гости или за някой негов празник.

Кога можете да поднесете изненадата?

Моделчето може да се превърне в страхотен подарък-комплимент за всеки един повод. Изненадайте скъпия ви кръстни за рождения му ден, за имения или за друг празник. Вие сте абсолютно неограничени в избора ви на подходящ празник.

Какви размери ви предлагаме?

Можете да облечете момченцето си с красивата дрешка, ако е на възраст между 0 и 2,5 годинки. Изготвихме табличка с размери, за да ви улесним в избора ви на правилния. Разгледайте я и ще видите, че има много ясно разделение на номерацията според височината и навършените месеци на детето.

Бебешкото боди с надпис е изработено от мек и пухкав текстил, който съвсем нежно докосва детската кожа без да създава раздразнение по нея. Избрахме да отпечатаме принта с много качествено мастило, което да е доказало своята издръжливост. То няма да избледнее и ще запази ярките си цветове, дори и след множество изпирания.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук