Код на продукта: 033Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Моят Кръстник е номер 1"

Количество:


4.4 41

Искате ли да зарадвате кръстника на своето малко момиченце? Предлагаме ви да го изненадате приятно с бебешко боди с надпис "Моят Кръстник е номер 1". Можете да облечете детенцето си с дрешката за негов празник – рожден ден, имен ден, юбилей или друг повод. Гарантираме ви, че ще постигнете желания ефект – радостна усмивка по лицето му.

Защо да поръчате боди за бебе с щампа?

Ние ви предлагаме не просто поредната дрешка за момиченцето ви. Създаваме уникални модели, с които да отправите малък, но трогващ жест към важен за ваш човек. Посланията, които щамповаме върху артикулите са красноречиви сами по себе си.

Бебешкото боди с надпис е страхотно съчетание между оригинален замисъл и перфектно изпълнение. Материята на моделчето е 100% памук. Избрахме странично закопчаване, което улеснява преобличането на дрешката.

За да осигурим издръжливост и дълготрайност на печата, ние използваме мастило от висок клас. То е напълно безопасно за детето и няма да предизвика раздразнение по кожата му. Наситените цветове ще се съхранят, при спазване на указанията за употреба.

Размерите на бебешкото боди с щампа са посочени в таблица. Ще намерите предложение за момиченца между 0 и 2,5 годинки. Номерацията е разделена според възрастта и височината на детето. Прегледайте внимателно таблицата преди поръчка.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук