Код на продукта: 189
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Love you Daddy"

Количество:


4.5 35

Подарете на детето си страхотно бебешко боди с надпис, което ще зарадва и изненада приятно неговия баща. Милият текст "Love you Daddy" ще развълнува сърцето на мъжът ви. Можете да го изненадате с повод или без. Вие ще изберете кога е най-подходящо да поднесете трогателната изненада, а ние ще се постараем да изпълним високите ви очаквания за качеството на дрехата.

Подходящо за момче или за момиче

Целта ни бе да създадем боди за бебе с надпис, което да е подходящо и за двата пола. Така се роди идеята за това унисекс моделче. Дизайнът на щампата представлява текст на английски изписан с изключително красив шрифт в черно. Към него прибавихме два малки червени сърца.

Размери на артикула

Изберете сред 8 различни размера, които са подходящи за деца между 0 и 2,5 годинки. Представихме подробно номерацията в таблица, за да ви улесним в избора на правилния. Там можете да се ориентирате по ръста и навършените месеци на детето си.

Материята на бебешкото боди с надпис е чист памук и няма да създаде раздразнение по нежната кожа на детенцето ви. Мастилото няма да избледнее, дори и след множество изпирания и ще съхрани наситените си цветове.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук