Код на продукта: 187
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Little MISS"

Количество:


4.7 21

Вие като родители искате да осигурите само най-доброто за малкото си момиченце и точно за това ви предлагаме бебешко боди със забавен надпис "Little MISS". Разбира се, че тя е малката ви госпожичка, която ще обличате с красиви, сладки и кукленски дрешки, когато я представите пред всички роднини и приятели.

Защо да купите бебешко боди с надпис?

Това е вашата възможност да сътворите разнообразие в гардеробчето на момиченцето си. Позволете ни да изработим за вашата принцеса една много интересна и оригинална дрешка, която да й позволява абсолютна свобода на движение и да осигурява голямо удобство.

Материята на моделчето е висококачествен памук, а използваното мастило е напълно безвредно и безопасно. Без никакво притеснение можете да обличате момиченцето си с бебешкото боди с щампа, защото няма да предизвика каквито и да е било раздразнения.

Предлагаме голямо разнообразие от размери. Ще намерите подходящия избор за новородени и малко по-големи дечица. Номерацията е предоставена в таблица. Прегледайте я внимателно преди да направите своята поръчка.

Посочете ни какъв да е цвета на щампата – тъмно и светло розово, циклама или червено. Можете да изберете и каква да е дължината на ръкавите. За топлите дни ви предлагаме вариант с къс ръкав, а за студените с дълъг.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук