Код на продукта: 052Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Кръстницата ми е най-готината мацка" за момиче

Количество:


4.5 40

Изненадайте по невероятен начин, кръстницата на момиченцето ви. Предлагаме ви да закупите бебешко боди с надпис "Кръстницата ми е най- готината мацка", което със сигурност ще предизвика множество усмивки по лицата и ще внесе весело настроение в ежедневието ви. Дрешката е прекрасен избор, който да разнообрази гардеробчето на детето ви.

За какъв повод можете да поднесете изненадата?

Има множество празници, сред който да си изберете и да направите този мил и закачлив жест към любимата кръстница. Дизайнът е изчистен и подхожда за имен ден, рожден ден, Великден, Коледа и други. В същото време изненадата ще е много по-голяма, когато без никакъв повод облечете детенцето си с бебешкото боди и се срещнете с неговата кръстница.

Ние ви гарантираме, че влагаме креативност съчетана с качествени материали. Изработваме бодито за бебе с материя от 100% памук. Печата върху дрешката е направен с мастило от висок клас, което е напълно безвредно и дълготрайно.

Наситените цветове на надписа ще се съхранят независимо от броя изпирания, при спазване указанията за употреба, които предоставяме с артикула. Предлагаме ви два нюанса – нежно розово и лилава.

Можем да изработим бебешкото боди с дълъг или с къс ръкав, в зависимост от предпочитанията ви. Предлагаме размери, които отговарят на момиченца между 0 и 2,5 години.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук