Код на продукта: 052
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди 052 "Кръстницата ми е най-готината мацка" за момче

Количество:


4.5 42

Предлагаме ви закачливо, интересно и много сладко бебешко боди с надпис "Кръстницата ми е най-готината мацка". Забавният надпис няма как да остане незабелязан. Той е прекрасен комплимент към кръстницата на вашето дете, поднесен по нестандартен и интересен начин.

Можете да закупите това бебешко боди с надпис, ако вашето детенце е между 0 и 30 месеца. Номерацията на артикула е подробно представена в таблица, която създадохме да ви улесним при поръчката ви. Можете да се ориентирате според навършените месеци и височината на детето.

Цвят на щампата и дължина на ръкавите

Предлагаме ви опцията да си изберете в какъв цвят на щампата да изработим бебешкото боди с надпис. Моделчето е предназначено за малки момченца и точно заради това нюансите са в синьо или в зелено.

Имате още една възможност за избор и тя се отнася до дължината на ръкавите. Съобразихме, че различните сезона изискват и различно облекло. Поради тази причина ви предлагаме да посочите късо ръкавче за топлите дни или дълго за студените.

Материята на дрешката е изцяло то памук. Тя е мека и нежно гали бебешката кожа. Момчето ще се чувства много удобно и ще има пълна свобода на движение. Наситеният цвят на щампата ще се съхрани дори и след много изпирания, ако се спазват указанията за употреба.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук