Код на продукта: 039
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Имам най-добрият дядо" с венец

Количество:


4.5 44

Любимият дядо има повод за празник и на вас ви се иска да го изненадате по малко по-различен начин. Предоставяме ви тази възможност. Създадохме едно много красиво бебешко боди с надпис "Имам най-добрият дядо", с което да изпълните целта си.

За какви поводи да поднесете изненадата си?

Можете да облечете детенцето си с оригиналната дрешка за всеки един празник на "дядо". За рожден ден, за имен ден, Коледа или Великден, а можете да го изненадате и без конкретен повод. Вие решавате кога и как да поднесете подаръка, а ние ще се постараем да задоволим високите ви очаквания за качество на бебешкото боди с надпис.

Избрахме да създадем дизайна на щампата с неутрални цветове, така че да подхожда както на момиче, така и на момче. Милият надпис е поставен централно върху дрешката и е обграден от красив цветен венец.

Размерите на бодито за бебе с щампа са представени в таблица, където да ще се ориентирате по височината и навършените години на детето си. Имаме подходящи предложения за новородени и деца до 2,5 годинки.

Предлагаме ви да изберете с каква дължина на ръкавите да изработим бебешкото боди с надпис. Има два варианта – с къс или с дълъг ръкав. Изборът ви няма да промени обявената цена на артикула.

размери бодита
Свързани продукти
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук