Код на продукта: 166
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Имам най-добрия татко"

Количество:


4.4 45

Вашият съпруг има празник и искате да му поднесете страхотна изненада. Ние ви я предлагаме. Включете момченцето ви в поднасянето на подаръка по много оригинален начин с помощта на това бебешко боди с надпис "Имам най-добрия татко".

За какви поводи е подходящ подарък?

Щампата на дрешката е изработена така, че да подхожда на най-различни поводи. Можете да закупите бебешкото боди и да облечете детето си с него за рожден ден, имен ден, юбилей, Коледа и други прекрасни празници. Оставяме на вас да изберете кога е най-подходящо.

Дължина на ръкавите

За да сме максимално позелени да предложим подходяща дрешка за студените и топли дни, ние предлагаме бебешкото боди с щампа в два варианта. Можем да го изработим с късо или с дълго ръкавче, според вашите желания.

Качество и удобство

Предлагаме ви боди за бебе с надпис с перфектно качество и на много достъпна цена. Материята на дрешката е от чист памук, който със своя мек и нежен допир до кожата гарантира много комфортно усещане. Мастилото на принта е от висок клас и е дълготрайно и издръжливо. То ще запази ярките си цветове, ако се спазват точно указанията за употреба на етикета.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук