Код на продукта: 197
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Имам най добрия дядо"

Количество:


4.6 35

Бебешкото боди с надпис "Имам най-добрият дядо" е специално създадено за малки момченца, а поводът, по който бодито може да се облече би могъл да варира изключително много. Дрешката можете да облечете на своето бебче по поводи като рожден ден, имен ден, Коледа, Великден или пък друг подходящ повод, на който искате да изненадате дядо. Това е едно много добро предложение, което ние от Смешки на Дрешки ви предлагаме с топ качество и на уникално ниски цени.

Как изглежда дрехата?

Бебешкото боди е на ваше разположение във вариант с къс и с дълъг ръкав. То е класическо по отношение на дизайна. В долната си част има две малки копченца, които са предназначени за да можете бързо и лесно да подмените пелените на бебето при нужда.

Дрехата е бяла на цвят, а надписът е в два различни нюанса на синьото. Бодито няма да загуби своето качество независимо дали го перете всеки ден и без значение от перилните препарати, които използвате.

Размери

Дрешката се предлага на вашето внимание в 8 различни размера. Тя е подходяща за деца до 30 месечна възраст или иначе казано до 2 години и половина. Най-малкият размер е за току що родени бебета с ръст средно около 56 сантиметра. При най-големите модели бебешко боди размерите са подходящи за дете  ръст до 98 сантиметра. За да сте сигурни, че няма да има проблем с размерите, моля преди поръчка сравнете дали избраният модел съответства на нуждите на вашето дете според детайлната информация, която ще намерите в таблицата.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук