Код на продукта: 215
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Забавно боди "Имам най добрата баба" с венец

Количество:


4.5 30

Ако ви е нужен подарък за бабата на детенцето ви, то попаднахте на перфектното предложение – бебешко боди с надпис "Имам най добрата баба". Можете да я изненадате за рожден ден, имен ден, 8-Март или друг повод. А защо да не облечете детето си с дрешката при следващото й посещение у дома?

Убедени сме, че жестът ще я трогне и развълнува в огромна степен и ще я накара да се чувства важна част от семейството ви. Отблагодарете й се за цялата любов, грижа и отдаденост, с които обсипва детето ви. Вече имате тази възможност.

Качеството е на 1-во място

Можете да закупите бодито за бебе на съвсем ниска и достъпна цена. В замяна ще получите оригинален подарък с много високо качество на изработка и използвани материали. Текстилът на дрешката е изцяло памук. Избрахме го, защото знаем че е най-подходящ за дрехи на малки бебчета и деца.

Мастилото за надписа е безвредно и няма да създаде дискомфорт на детето ви. То ще съхрани наситените си цветове след множество изпирания. За целта е необходимо да се спазват точно изискванията за употреба на артикула.

Цветовете на щампата са неутрални, което превръща бебешкото боди с надпис, подходящ избор както за момиче, така и за момче.

размери бодита
Свързани продукти
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук