Код на продукта: 015 Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Handmade"

Количество:


4.4 33

Чувствате ли се благословени за това, че Бог ви е дарил с прелестна дъщеричка? Ако е така, то бебешко боди с надпис "Handmade...by God" може напълно да отрази огромната ви радост. Моделчето може да се превърне в подходящ подарък и за момиченцето на ваши роднини ли приятели.

Дизайни + кройка + материя = Перфектен резултат

Предлагаме ви не само красив дизайн на нашето боди за момиче, но и отлично качество. Използваме мека и напълно натурална материя – 100% памук. Мастилото на щампата няма да предизвика дискомфорт на детенцето. Закопчаването е от страни на вратлето, което е голямо удобство за родителите – те ще обличат и събличат дрешката с лекота и голяма бързина.

Ако вашето дете или момиченцето, за което търсите подарък са между 0 и 2,5 години, то можете да се възползвате от малкото бижу, което ви предлагаме. Проверете в табличката под артикула за необходимия ви размер преди да направите поръчката си.

Ние искаме да се полезни и да ви дадем варианти за избор и точно заради това сме дали няколко възможности за цвят на щампата. Нежни цветове подходящи за малко принцеси – тъмно лилаво, розово и златисто.

Съобразете климата и изискванията за облекло на детето и ни посочете с каква дължина на ръкавите да изработим бебешкото боди с надпис. Имате две възможности – къси или дълги

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук