Код на продукта: 015
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Handmade... by god"

Количество:


4.6 47

Най-голямата радост и благословия за едно семейство е да има наследник. Ние знаем каква огромна гордост за родителите е да имат момче и това ни вдъхнови да създадем този красив модел бебешко боди с надпис "Handmade... by god".

Можете да го имате на съвсем ниска цена, а качеството е неоспоримо. Избрахме да изработим артикула с мека материя. Тя е съставена единствено от 100% памук. Мастилото на принта е от висок клас и няма да предизвика дискомфорт на детето. Наситените му цветове ще се съхранят непокътнати за дълъг период и след множество изпирания, ако се спазват точно указанията за употреба.

Какви размери предлагаме?

Имате избор от 8 различни размера за момче. Номерацията е разделена според навършените месеци и височината на детето. Предлагаме ви да разгледате таблицата с размери преди да поръчате, която прилагаме за ваше улеснение.

Опции на дрешката

Имате възможност да си изберете с какъв цвят да изработим щампата на бебешкото боди с надпис. Предлагаме ви два нежни нюанса, много подходящи за момче – зелено и синьо. Посочете предпочитанието си при самата поръчка.

Другата опция се отнася до дължината на ръкавите. Съобразете се със сезона и ни посочете как искате да изработим бодито за бебе с щампа – с късо или с дълго ръкавче. Каквото и да изберете, обявената цена остава непроменена.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук