Код на продукта: 025
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с червен надпис "Една продукция на мама и тате"

Количество:


4.6 32

Щурото ни предложение ще очарова всички роднини на малката принцеса. Подарете интересен подарък на детето и зарадвайте неговите родители. Бебешкото боди с надпис "Една продукция на мама и тате" ще привлече всички погледи и ще предизвика искрени усмивки по лицата им.

За какви поводи е подходящ подарък?

Можете да поднесете изненадата си на всеки празник на детенцето. При първото ви посещение, на рожден ден или имен ден и други. Подаръкът ви ще е много полезен за семейството. Освен оригиналния му вид, той е практична дрешка, която е много необходима на децата в най-ранната им възраст.

Ние ви предлагаме качествен продукт в перфектно изпълнение. Избрали сме материя от 100% памук и мастило, което е дълготрайно и напълно безвредно. Бебешкото боди с надпис може да се пере в пералня, при спазване на указанията за употреба. Така ще запазите наситените цветове непокътнати.

За да се ориентирате по-добре, за необходимия ви размер, ние ви предлагаме да разгледате приложената табличка под артикула. Там ясно е посочена номерацията според възрастта и височината на детето. Ще намерите подходящи избор за момиченца от 0 до 2,5 годинки.

В стремежа си да сме ви максимално полезни, искаме да ви зарадваме и със следното – бебешкото боди с щампа ще пристигне при вас опаковано в красива панделка и с малко свитъче с послание. Така на вас остава само да поднесете изненадата на детето и родителите му.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук