Код на продукта: 025Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Една продукция на мама и тате"

Количество:


4.3 28

Предлагаме ви да добавите това сладко боди за бебе с щампа към дрешките на вашето момченце. С негова помощ ще разнообразите по оригинален и забавен начин облеклото му. В същото време момченцето ви ще привлече всички погледи към себе си и надписа ще предизвика вълна от усмивки и радост.

Цветове на щампата

Това бебешко боди с надпис е създадено за момченца и поради тази причина сме подбрали няколко цвята за надписа, които идеално да съответстват на пола на детето. Имате възможност да си изберете сред тъмно или светло синьо и зелено.

Предлагаме ви и още една опция за избор която се отнася до предпочитанията ви за дължина на ръкавите. Бодито за бебе се изработва в два варианта. Посочете къси или дълги ръкави предпочитате, когато правите своята поръчка.

Размери на моделчето

Бебешкото боди с щама е подходящо облекло за новородени и момченца до 2,5 годинки. Приложихме таблица с размери, за да ви помогнем в избора на правилния номер. Прегледайте я внимателно преди да поръчате.

Ако сте избрали това моделче за подарък на малко момче, то искаме да ви зарадваме допълнително. Ние ще ви доставим бебешкото боди с надпис опаковано с красива панделка и ще прибавим малко свитъче с послание към него.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук