Код на продукта: 202
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Забавно боди "една годинка с фламинго"

Количество:


4.4 41

Трябва ли ви специално облекло за отбелязването на първия рожден ден на момченцето ви? Ние създадохме много красиво бебешко боди с щампа, за да ви изненадаме приятно точно за тази цел. Можете да поръчате моделчето на съвсем достъпна цена и в замяна ще получите много високо качествена дрешка.

Персонален подарък за малкия господин

Ако искате можем да персонализираме бодито за бебе с надпис, като щамповаме името му с красив шрифт. Необходимо е само да попълните празното поле за въвеждане на данни. Дизайна на щампата се допълва от сладко розово фламинго, което му придава много завършен вид.

Можете да съобразите сезона, през който се пада празника на момченцето ви с дължината на ръкавите. Бебешкото боди с щампа се предлага в два варианта – с къс или с дълъг ръкав. Изборът ви няма да промени обявената цена на артикула.

Дрешката е изработена от мека и пухкава материя – чист памук. Тя деликатно обгръща нежната детска кожа и и осигурява удобство. Кройката позволява голяма свобода на движение. Закопчаването е от страни на вратлето с копченце, за да дадем възможност бързо и лесно да преобличате момченцето си.

Наситените цветове на принта ще се запазят непокътнати за дълго време, ако се съблюдават точно инструкциите за употреба, които ще предоставим с бебешкото боди с надпис.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук