Код на продукта: 046Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Другата ми количка е Мерцедес"

Количество:


4.5 27

За родителите, които са любители на известната марка коли, ние създадохме бебешко боди с забавен надпис "Другата ми количка е Мерцедес". Можете да ги изненадате много приятно, ако поднесете на малкото им момиченце страхотното моделче и ви гарантираме, че ще предизвикате радост и вълна от усмивки.

Предлагаме ви да изберете какъв да е цвета на щампата. Изработихме няколко варианта – червено, розов и циклама. Имате възможност да ни посочите и друга марка автомобили – BMW, Audi и прочие.

Размерите, които ви предлагаме са посочени в таблица под артикула. Там има ясно разграничаване на номерацията по възраст и височина на детето. Другата ви опция за избор е в дължината на ръкавите. Можем да изработим бебешкото боди с щампа с късо или с дълго ръкавче.

За да оправдаем очакванията ви, ние залагаме на качествени материали. Материята е 100% памук. Тя ще осигури на детето максимално удобство и няма да предизвика раздразнение по нежната му кожа.

Наситените цветове на надписа ще се съхранят непроменени, при спазване указанията за употреба на артикула. Поръчвайки от нас бебешко боди с надпис, ние ще ви зарадваме допълнително с красива опаковка и панделка. В допълнение ще прибавим и свитъче с послание. Така подаръкът ви ще придобие напълно завършен вид.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук