Код на продукта: 011Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Дреме ми на памперса​"

Количество:


4.5 40

Какво ще кажете да обзаведете своето малко момиченце с забавна дрешка. Този модел е създаден от нас, за да задоволи желанията на онези родители, които искат да изпъкнат и да привлекат вниманието към детенцето си по много нестандартен и закачлив начин.

Боди за бебе с щампа - подходящ подарък с повод или без

Забавната дрешка можете да поднесете не само на своето детенце, но и на момиченцето на близки приятели или роднини. Позволете си да ги изненадата и развеселите със свежия надпис на моделчето. Можете да поднесете изненадата за рожден ден, имен ден и други празници.

Размерите, които предлагаме отговарят за новородени и малко по-големи момиченца (до 2,5 годинки). Знаем, че ако избирате артикула за подарък, ще е трудно да уцелите точния номер и за това изготвихме таблица, където можете да прецените според възрастта и височината на детето.

Материята на бебешкото боди с надпис е 100% памук, а използвано мастило за печата е безвредно и дълготрайно. То няма да предизвика дискомфорт по нежната детска кожа. Ярките му цветове ще се съхранят след многократно изпиране и при спазване на указанията за употреба.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук