Код на продукта: 108Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Днес е моят 1/2 рожден ден" розово

Количество:


4.5 50

Предлагаме ви бебешко боди с щампа, която да е тематично насочена към навършването на 1/2 рожден ден на малката ви госпожичка. Така или иначе ви е нужно да подмените дрешките на детето си с по-големи, защо те да не са интересни, различни и създадени с много внимание и любов.

Точно това правим ние – внасяме разнообразие и цветно настроение. Предлагаме ви да изработим за дъщеричката ви красиво моделче бебешко боди с щампа, към което да изпишем и нейното име. Персоналният подарък ще стане скъп спомен и ще ви даде възможност да направите страхотни снимки за семейния ви албум.

Бебешко боди с надпис "Днес е моят 1/2 рожден ден"

За да създадем дизайна на щампата, ние заложихме на комбинация от ярки цветове и красив шрифт на текста в розово. Наситените нюанси ще се съхранят непокътнати, защото използваме дълготрайно и издръжливо мастило за печата.

Можете да ни посочите какви са предпочитанията ви към дължината на ръкавите. Предлагаме ви два варианта – дълги или къси. Размерите на моделчето са представени в таблица, за да добиете по-ясна представа кой точно ви е необходим според възрастта и височината на момиченцето.

Залагаме на материя от 100% памук, за да сме сигурни, че бебешкото боди с надпис ще осигури на детето ви максимален комфорт. Избрахме странично закопчаване дрешката и така улесняваме нейното преобличане.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук