Код на продукта: 108
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди 108 "Днес е моят 1/2 рожден ден"

Количество:


4.7 21

При нас в Смешки на Дрешки можете да намерите всичко и като казваме всичко, повярвайте не преувеличаваме. Предлагаме ви нещо уникално, което е наистина голяма рядкост в търговската мрежа, а именно бебешко боди за рожден ден, но не за 1 или 2 годинки, а за половин рожден ден. Предложението е много добър вариант когато искате да отбележите навършването на шест месеца или на година и шест месеца.

Какво представлява?

Бебешкото боди е подходящо както за момиче, така и за момче. То има класическа кройка, която го прави да изглежда не само много симпатично, но го прави едновременно с това и наистина много удобно за носене във всеки един момент. Дрехата е бяла на цвят, а лицевата страна е заета от пъстроцветна щампа с надпис "Днес е моят ½ рожден ден", като до текста има картинка на малка тортичка и няколко малко звездички. Текстът е изписан в синьо, зелено, червено, жълто, лилаво и други цветове и нюанси.

Размери на бодито

Макар че бебешката дрешка е създадена специално за деца на 6 месечна възраст, тя все пак е подходяща за всяко бебе, което все още не е навършило две годинки и половина. За да може то да се носи от всяко бебе, ние ви предлагаме съответно 8 различни размера от него. Най-малкият е за току що родени бебета, като отговаря на нужните на бебе с ръст 56 сантиметра. Най-големият модел от своя страна е големина 98 сантиметра, което се достига от децата при навършване на не по-малко от 30 месеца.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук