Код на продукта: 022Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Дядо позволява всичко"

Количество:


4.4 32

Боди за момче или момиче с надпис "Дядо позволява всичко" е нашето предложение за различна и интересна дрешка, с която да разнообразите облеклото на детенцето си. То може да се превърне в страхотна изненада за дядо, който без съмнение е от онези хора, които глезят и обичат внучето си повече от всичко.

Поднесете изненадата на подходящ празник

Изчистеният дизайн с закачлив надпис, може да е страхотен жест към дядо с повод или без. Ако желаете да го изненадате, то рожден ден, имен ден, юбилей, Коледа и Великден са много подходящи празници за целта.

Ярките цветове на щампата са дълготрайни и ще запазят своята красота независимо от броя изпирания. Мастилото е от висок клас и е напълно безвредно за детската кожа. Размерите, които предлагаме са за деца между 0 и 30 месечна възраст. Номерацията е подробно представена в табличка под артикула. Разгледайте я внимателно, преди да поръчате.

За изработката на бебешкото боди с надпис заложихме на материя от висококачествен памук. Ние отлично знаем, че точно тя е най-добрият избор за детски дрешки, защото предоставя на мъниците изключително голямо удобство.

Предлагаме ви и още една възможност за избор. Тя се отнася до дължината на ръкавите. Можем да изработим моделчето с дълги или с къси ръкави според сезона. Изборът ви няма да промени обявената цена на бебешкото боди с надпис.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук