Код на продукта: 169
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди за момче "Деди Честит Юбилей"

Количество:


4.4 38

Изработихме страхотно бебешко боди с надпис, което може да се превърне в много подходяща изненада за юбилея на дядо, благодарение на изключително подходящия текст на щампата. Подходете по-нестандартно и облечете детенцето си с тази дрешка на празничния ден.

Любимият дядо ще се зарадва искрено на трогателния жест. Предлагаме ви възможност да направите празника още по-вълнуващ и да си направите страхотни снимки за семейния албум. Посланието "Ние всички безкрайно те обичаме" ще просълзи вашия дядо от щастие.

Размери на бодито за бебе с надпис

Предлагаме ви 8 размер, които са подробно представени в таблица по артикула. Ако детенцето ви е на възраст между 0 и 2,5 годинки, то можете да го облечете в празничното бебешко боди с щампа.

Можете да си изберете какъв да е цвета на надписа. Моделчето е създадено за момче, така че възможностите се в синьо или в зелено. При поръчка трябва да уточните и с каква дължина на ръкавите предпочитате да изработим артикула – къси или дълги.

Материята на бебешкото боди с надпис е 100% памук. Тя ще достави много голям комфорт на момченцето ви и ще му даде пълна свобода на движение. Ярките цветове на принта са дълготрайни и няма да избледнеят, при спазване на указанията за употреба.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук