Код на продукта: 169А
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Деди Честит Юбилей"

Количество:


4.5 48

Ако се подготвяте за рождения ден на дядото на вашето малко момиченце, тогава ние от Смешки на Дрешки имаме едно наистина неустоимо предложение за вас. Бебешкото боди със специално пожелание за дядо може да бъде най-емоционалния момент за рожденика, който ще се трогне виждайки малкото бебче с това изпълнено с обич послание.

Кройка и плат

Кройката на този модел бебешко боди е класическа и най-отличителната черта е изключителното удобство, което предлага. Дрехата е много добре изработена и може да бъде закупена в два варианта - с къс и с дълъг ръкав. Използваните тъкани са изключително устойчиви на често пране, но в същото време предлагат наистина невероятна мекота и комфорт. Макар и създадена за специален повод, тази дрешка ще може да се носи много време след като празникът е отминал. Детето със сигурност няма да иска да се раздели с удобството на бодито когато дойде момент то да се пере.

Щампата

Изработена в изцяло розови нюанси, щампата представлява текст, който гласи "Деди, честит юбилей! Всички безкрайно много те обичаме!". Текстът ще запази своята свежест и наситен цвят дори и след многократни изпирания, а блясъкът няма да се загуби ни най-малко.

Размери и поръчка

Когато поръчвате от този модел бебешко боди, вие ще имате възможност да изберете измежду 8 различни размера. Най-малкият е подходящ за момиченца с ръст около 56 сантиметра, а най-големият е идеално решение за деца, които са достигнали ръст от 98 сантиметра. Това е и максималната възраст до която децата носят този тип дрешки. За да не възникват проблеми при поръчка, ние ви препоръчваме внимателно да разгледате информацията в таблицата, която е приложена до всеки продукт.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук