Код на продукта: 167
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Дамян една годинка"

Количество:


4.4 35

Вашето момче ще става на 1 годинка? Избрахте ли дрешката, с която ще посрещне празника? Какво ще кажете да изработим този красив модел бебешко боди с надпис, специално създаден за тази цел? Убедени сме, че всичко гости ще останат очаровани. Дрешката ще привлече внимание и ще внесе много ведро настроение.

Щампата е цветна и много красива. Със син цвят ще изпишем името на момченцето ви, което ще направи дрешката още по-персонално насочена и ще остане скъп и сантиментален спомен. Прибавели сме и няколко малки сърца в червено, зелено и жълто, за да допълнят дизайна на принта.

Удобство и качество на бебешкото боди с надпис

Меката материя на моделчето ще достави голям комфорт на детето. Тя е изработена от 100% памук и няма да предизвика раздразнение по нежната му кожа. Кройката позволява на момченцето ви да се движи съвсем свободно. Закопчава се от страни на вратлето, за да е възможно най-лесно да се облича и съблича.

За изработката на щампата се използва мастило от много висок клас. То е издръжливо, много дълготрайно и абсолютно безвредно. Няма да избледнее след многобройни изпирания, при спазване на изискванията за употреба, които ще предоставим с бебешкото боди с надпис.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук