Код на продукта: 172
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Честит Рожден Ден Тати" Шарени букви синя торта

Количество:


4.6 54

За рождения ден на вашия съпруг ви предлагаме да облечете малкото си момченце в много тематично боди с надпис "Честит Рожден Ден Тати". Имате страхотната възможност да го изненадата приятно и да предизвикате радост в очите му и усмивка на лицето му.

Дизайнът на щампата е съчетание от голям текст с шарени букви придружен с мило послание под него - "ние с мама безкрайно много те обичаме" в червено и синя торта със свещички. Тази комбинация от надписи и свежи цветове, ще внесе много ведро настроение в празничния ден.

Размери на артикула

Можете да закупите това празнично облекло, ако момченцето ви е между 0 и 2,5 годинки. Изберете правилния размер, като погледнете таблицата под артикула. Там ясно е показано разделението на номерацията според височината и навършените месеци на детето.

Можете да съобразите сезона, през който се пада рождения ден на любимия татко, с дължината на ръкавите. Предлагаме ви да си изберете с късо или с дълго ръкавче да изработим бодито за бебе с надпис. Каквото и да посочите, обявената цена няма да се промени.

Бъдете различни и нестандартни. Включете активно момчето си в поднасянето на подаръка. Направете празника още по-специален и вълнуваш с нашето бебешко боди с щампа!

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук