Код на продукта: 172Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Честит рожден ден Тати Шарени букви розова торта"

Количество:


4.4 38

Няма по-подходяща изненада за рождения ден на тати, от това да види своята малка принцеса облечена в бебешко боди с надпис, което е своеобразна картичка с пожелание. Дизайнът на щампата е с цветни букви и розова торта. Дрешката ще допринесе за още по-ведрото и празнично настроение на специалния ден.

Бебешко боди с щампа за рожден ден на татко – незабравима изненада

Представете си реакцията на съпруга си, когато му поднесете изненадата. Със сигурност ще е очарован и много развълнуван. Ще имате възможността да го накарате да се чувства още по-специален.

Можете да облечете дъщеричката си в тази дрешка, ако тя е между 0 и 2,5 годинки. Номерацията на артикула ще видите подробно разделена по възраст и височина в табличка, която изработихме, за да ви улесним при поръчка.

Заложихме на натурални и безвредни материали. Текстилът на бебешкото боди с надпис е 100% памук, а мастилото няма да предизвика раздразнение по кожата на дъщеричката ви. Ярките и весели цветове ще останат непокътнати дори и след многобройни изпирания, при спазване инструкциите за употреба, които ще предоставим с артикула.

Предлагаме ви и възможността да си изберете каква да е дължината на ръкавите – къси или дълги. Съобразете сезона и изискванията му за облекло на децата и уточнете предпочитанието си при самата поръчка на бебешкото боди с надпис.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук